XVIII Costa Brava Line Dance Festival

31 Maig/May - 3 Juny/June, 2018. Palafrugell (Costa Brava, Spain)

CONVIDATS AL FESTIVAL 2018

ADRIAN CHURM (REGNE UNIT)

L'Adrian va començar a practicar balls de saló i balls llatins a l'edat de 6 anys. Va començar a competir quan tenia 7 anys, i va guanyar diverses competicions, tot i que la seva carrera va acabar uns anys després a causa d'una lesió al genoll. L'any 1992 va començar a ensenyar Line Dance i a fer coreografies. En té de tant conegudes com Imelda's Way, Give me Love o Voodoo Jive. L'any 2012 va venir per primera vegada al nostre festival i s'ha convertir, des del primer moment, en part de la nostra gran família.

 

 

DEBBIE ELLIS (REGNE UNIT)

La Debbie Ellis és la nostra noia encantadora de Torrevieja, Alacant, amb nosaltres des de l'any 2003. És originària del Regne Unit, però ja porta molts anys vivint a Espanya amb el seu marit, Paul Ellis, que també és un dels nostres convidats al festival cada any. Allà hi té les seves classes i també substitueix en Rob Fowler cada vegada que és fora del país. 

 

ANDREW & SHEILA PALMER (REGNE UNIT)

Des de ben joves l'Andrew i la Sheila han gaudit i han format part de la música i el ball. L'Andrew, a més, ha estat músic (saxofòn i clarinet en una banda anglesa de ball) que tocava la música de Glenn Miller.
A la Sheila l'apassiona la música i el ball en general, però estima amb bogeria la música country. 
Amb més de 21 anys d'experiència en el line-dance, i sobretot en l'anomenat "western partner dancing", (ball tradicional country en parelles), els encanta compartir la seva passió pel ball. Estan molt contents de tornar a formar part de l'equip d'aquest any i de retrobar tots els ballarins.

 

JEFFKE CAMPS (BÈLGICA)

En Jeffke té 23 anys i és ballarí, instructor, coreògraf i director d'esdeveniments. Va començar a ballar linedance l'any 2008 i va començar a ensenyar el 2009 després d'haver assistit a diversos cursos nacionals i internacionals d'instructor. A finals del 2009 va crear la seva pròpia associació, on fa cursos de linedance individual però també cursos de ball en parella. Durant anys també va assistir a classes de tècnica i va participar a competicions de la WCDF i de la UCWDC. Va guanyar molts premis tant en categories individuals com en parella, però la majoria van ser a les divisions de coreografies. Després d'un temps va decidir deixar de competir i centrar-se en l'apartat social del linedance i en passar-ho bé, i ara dedica el seu temps a fer classe i a organitzar workshops tant a Bèlgica com a d'altres països veïns. 

 

MIQUEL MENÉNDEZ (CATALUNYA)

En Miquel va començar a ballar quan tenia 15 anys (i d'això ja en fa uns quants!). Va començar a competir quan en tenia 17 i des de llavors ha anat pujant escalons fins a aconseguir ser MegaStar, la màxima categoria de la WCDF. Quan tenia 20 anys va debutar com a entrenador i avui en dia ja és professor de diversos ballarins d'Àustria, Letònia, Suècia, Espanya, França i Itàlia, entre d'altres. És jutge en actiu de la WCDF i ha rebut classes d'alguns dels millors ballarins i entrenadors del món, com en Roy  Verdonk, en Roy Hadisubroto o en Barry Durand. Un dels moments més importants de la seva carrera com a coreògraf i instructor va ser quan va ser convidat per la KoLDA (Korean Line Dance Association) al seu festival anual l'any 2010 al costat de la Jo Thompson.

 

WILLIE BROWN (ESCÒCIA)

En Willie, escocès, practica Line Dance des del 1989 - fa quasi 30 anys! Després d'haver competit durant la seva adolescència i guanyat diversos premis a nivell escocès i anglès a la UCWDC  i Masters In Line, va començar a donar classes l'any 2001. Actualment, imparteix classes quatre dies a la setmana i organitza festes mensualment, workshops i caps de setmana arreu del Regne Unit. També escriu una columna per a la revista escocesa CWDS (dedicada a la música country i al ball en línia) i s'ha convertit recentment en el representant escocès del United Kingdom Dance Council (UKDC), organitzant cursos per a instructors i exàmens.

Willie Brown també ha obtingut grans èxits com a coreògraf - el moment més important de la seva carrera va ser, sens dubte, quan la seva coreògrafia "Heart Of An Angel" va guanyar el Crystal Boot Award al millor ball de nivell Iniciat del 2007. Altres coreografies que ens ha regalat són, per exemple, "Cecilia" (nominada a un Crystal Boot Award), "The Real Deal", "My Middle Name", "I Am Me" i "Falling Deeper".

En Willie ens agraeix l'oportunitat de poder venir per primer cop al Festival i diu que té moltes ganes de conèixer gent nova, fer molts amics i passar-ho molt bé!

 

 

MÚSICA EN DIRECTE AMB:

TIM NASH (BÈLGICA)

En Tim Nash va començar a cantar i a tocar el teclat quan era molt petit i a l'edat de 14 anys ja tocava a la banda del seu pare. 

Ha actuat amb molts grups musicals a Bèlgica i a l'estranger i ha tocat el teclat de manera habitual als grups "Alana Dante" i "Guy Swinnen Band". Aquest jove artista està molt relacionat amb la música rock però també anima les festes amb música swing. disco, clàssics, grans hits holandesos i èxits actuals. L'any 2011 va afegir la música country i el line dance al seu repertori i és per aquest motiu que des de llavors en podeu gaudir a moltes festes.

Com ja porta dos anys fent, en Tim tocarà en directe les seves cançons, a les que hi afegirà el seu toc personal per a fer-vos gaudir com mai. No tenim cap dubte que us farà ballar sense parar!